Wat te doen tegen verstopte wc

Heb je een zwevend toilet waarbij de spoelbak in de muur is verwerkt? Verwijder dan eerst het bedieningspaneel zodat je makkelijk bij de stopkraan kunt.

Wc ontstoppen met een plopper, laat het water en afwasmiddel even een paar minuten rusten in het toilet. Dit kan er al voor zorgen dat de verstopping zacht genoeg wordt om los te komen en op te lossen. . Als het water nog niet zakt, is het tijd voor de plopper. Is het toilet nog steeds verstopt? Pas dan de tuinslangmethode toe. Sluit de tuinslang aan op de kraan en duw het andere uiteinde zo ver mogelijk de afvoer. Dit om eventueel achtergebleven laatste resten meten vuil weg te spuiten. Tips voor de wc ontstoppen, tIP! Is verstopping van het toilet een probleem dat steeds terugkomt? Dan is er waarschijnlijk iets mis met de riolering. Check maagontsteking of een afvoer van de juiste diameter is gebruikt (110 of 125 mm).

het toilet is afgesloten, zal de badkamer of wc-ruimte in ieder geval niet overstromen. Doe de afzuigkap aan of open een raam om vieze geurtjes linea recta weg te sluizen. Afwasmiddel, doe een beetje afwasmiddel in het toilet. . Een paar kneepjes uit de fles is al voldoende. Gieten, giet (minstens) een halve emmer met heet kraanwater vanaf ongeveer een meter hoogte in de pot. . De reden om vanaf deze hoogte te gieten is dat het gewicht van het water ervoor kan zorgen dat de verstopping verdwijnt. Het water hoeft niet kokend te zijn of heel heet, dat kan voor barsten in het porselein zorgen (en je kunt je branden).

8 Top Tips om het op te lossen!


Eén keer doorspoelen, spoel het toilet maar én keer door. . Als het verstopt misselijk zit en het water de eerste keer al niet doorspoelt, hoef je het niet nog een keer te proberen. Dit zorgt alleen maar voor meer water in het toilet. Als je wc verstopt zit, zal de eerste keer doorspoelen het toilet niet doen overstromen, maar de tweede keer misschien wel. En dat wil je voorkomen! Handschoenen, trek een paar rubberen handschoenen model aan. Wcs zijn niet de meest hygiënische plekken, en die schoonmaakhandschoenen beschermen je tegen bacteriën. Vloer, voorkom eventuele schade op de vloer door kranten of keukenpapier op de grond te leggen. Daar komt bij dat je hoe dan ook wat gaat spatten of morsen bij het ontstoppen.

Ontzettend overheersende geur uit afvoerputje, wat te doen


Klik hier om een reactie te geven Nog een keer Jongen heet Jan en Andere jongen heet Nog een keer ze gaan naar de boot. Toen ze gaan zitten in de boot en toen jantje valt eruit en wie blijft er over? Je zegt dus nog een keer. Jongen heet Jan en Andere jongen heet Nog een keer ze gaan naar de boot. Je antwoordt nog een keer: Jongen heet Jan en Andere jongen heet Nog een keer ze gaan naar de boot. Klik hier om een reactie te geven Blond hoe kun je zien dat er een dom blondje 8er de computer heeft gezeten? Dan ligt er een stukje kaas naast de muis. Waarom heeft een dom blondje altijd een doorzichtig broodblikje bij zich?

Klik hier om een reactie te geven leuke mop Jantje vraagt aan z'n vriend weet jij een leuke mop zegt z'n vriend: twee tieten in een envelop. Klik hier om een reactie te geven Kloppen Op de 7de verdiepeing van de flat is een man met 2 kogels in het hart neergeschoten. Wat klopt er niet? Klik hier om een reactie te geven Stelsels Jongens zijn net als bussen, als je er 1tje mist pak dieet je gewoon de volgende liefde is blind maar ik niet, ik trap er gewoon met open ogen in! Jongens zijn net type-ex eerst is het je type dan je ex Klik hier om een reactie te geven Sinterklaas waarom komt sinterklaas nooit bij de moskee? Andwoort: omdat hij dan teveel schoenen moet vullen Klik hier om een reactie te geven Surfen waarom gooit jantje een emmer water over zijn computer Hij wilt over het internet surfen.

Twee zandkorrels lopen in de woestijn zeg de ene zandkorrel Tegen afvallen de ander oh nee! Klik hier om een reactie te geven haai of hai waarom loopt een vis weg als je aan komt lopen en "hai" zegt? Omdat als je hai zegt denkt zij dat er een haai aan het komen. Klik hier om een reactie te geven Toppunten Wat is de toppunt van grofheid? Neem een blinde man mee de eifeltoren op en zeg pas op voor het afstapje. Wat is het tweede toppunt van grofheid? Geef een blinde man een pistool en zeg dat het de fohn.

Winden laten: wat je er tegen kunt doen


Aantwoord: 15, visjes kunnen niet verdrinken. Er zijn 30naapers in de trein 5 gaan er uit hoeveel bliijven er over. Antwoord: 0, het zijn naapers, klik hier om een reactie te geven laatst, ik stond laatst op de bus te wachten, zegt die chauffeur: hé joh, kom dr eens af! Ik was laatst uit eten. Vroeg ik aan de ober: heeft u een menuutje? Later liet de ober een steakje vallen.

Toppunt Wat is het toppunt van sm? Antwoord: Een zweeep op de muur tekenen en de vrouw er tegenaan gooien. Wat is het toppunt van kleinheid? Antwoord: Met een stijve tegen de muur aanlopen en nog je neus breken. Klik hier om een reactie te geven Een olifant Wat krijg je als je domblondje kruist met een olifant. Een hoer van 5 ton die je pijpt voor een zakje pindaas Klik hier om een reactie te geven waarom waarom menstrueren alleen vrouwen en mannen niet? Als mannen zouden menstrueren, zouden ze opscheppen over het formaat van hun tampon! Klik hier om een reactie te geven Rode tomaten Er lope 2 tomaten op straat en steken over aan de overkant is een vrouwen tomaat zegt de ene tomaat tegen de andere tomaat je hoeft niet zo rood te worden hoor!

Verstopte wc of probleem met ontluchting?

een blinde voor de kop slaan en zeggen die zag je niet aan groepsles komen heh. doofe voor de kop slaan en zeggen wie niet horen wil moet voelen. een steentje door de ruit gooien en vragen als je hem terug mag. bij iemand voor de deur poepen aan bellen en vragen als die wcpapier heeft. Wat is toppunt van geduld. Een visje op de muur tekenen en wachten tot die wegt zwemt. De 0 en de 8, loopt een 0 over straat, komt ie een 8 tegen: "Zeg, zit je riem niet een beetje te strak?". Vragen, er zijn 15 visjes 5 verdrinken er hoeveel blijven er dan over.

wat te doen tegen verstopte wc

Uitjes Pasen 2018; Handig overzicht van wat er is te doen

Nog een toppunt van zielig, een jongen met 1 been een step geven. Het toppunt van discriminatie, een drol voor het huis van een neger leggen en zeggen dat zijn kind gekrompen. Twee waarzegsters, er lopen 2 waarzegsters op de straat zegt de een kom je mee?" zegt de andere nee daar ben ik al geweest. Begravenis ondernemer lunchgerechten wat doet een begrafenis ondernemer als hij uit gaat dan gaat hij uitzonderlijk, klik hier om een reactie te geven. Lege flessen, waarom zet een dom blondje lege flessen voor een feest in de koelkast? Antwoord: voor de gasten die geen dorst hebben. Klik hier om een reactie te geven wat is toppunt van lef. Wat is toppunt van lef.

Buuren, op nummer 54 woont badman op nummer 55 woont superman op nummer 57 woont spiderman. Wie woont er op nummer 56? Antwoord: (met engels accent uitspreken. Klik hier om een reactie te geven. Twee vliegen, er zitten 2 vliegen op de kale kop van een oude man zegt de een tegen de ander: "Weet je nog dat we hier vroeger verstoppertje speelden". Toppunten, wat is het baksoda toppunt van zielig? Met 3 vrachtwagens vol met broden door irak rijden en zeggen dat het voor de eendjes.

Pijn in de zij: Wat is het en wat kun je doen?

Je trekt door en oh help, het inname water komt langzaam naar boven! Tijd om acuut het toilet te ontstoppen. Nee, niet je vriend erbij roepen, dat kun je prima zelf. Net als bij de gootsteen. Wc ontstoppen, een verstopt toilet krijg je vaak niet meer schoon met een chemisch ontstoppingsmiddel, zoals bij de gootsteen bijvoorbeeld. Daarom gebeurt het ontstoppen van een wc vaak met behulp van een gewone tuinslang (lees snel verder). Dan biedt een ontstoppingsveer uitkomst.

Wat te doen tegen verstopte wc
Rated 4/5 based on 580 reviews
Recensies voor het bericht wat te doen tegen verstopte wc

  1. Ilavyby hij schrijft:

    "Noem mij eens een aantal dieren, Otto zegt de onderwijzer. " de wet schrijft namelijk voor dat eerst de familie geraadpleegd moet worden." : Op een grafsteen staat te lezen: " hier rust een nobel mens, een kundige menner en een gewaardeerd koorlid." " hoe kunnen ze nu drie mensen op zo een smalle plaats. Naast het eieren zoeken kan er naar hartelust geknutseld worden in de Oranjerie en kunnen kinderen geschminkt worden. Plots valt hij naar beneden en is bewusteloos.

  2. Wegec hij schrijft:

    In Archeon is veel aandacht voor deze oude tradities en de beste manier om hier meer over te leren is door ze zelf te ervaren. Op dat moment komt er een slordige, dikke oude dame aan die in de lift stapt. Ze kunnen de aankomende trein niet meer ontwijken en sterven ter plaatse. de groom van een grote renpaardenstal zit al.30 u aan de bar van een manége.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: