Leververvetting voeding

Leververvetting komt vandaag de dag steeds vaker voor en kan. Dit kan helpen je dagelijkse voeding in balans te brengen en tegelijkertijd leververvetting. In haar boek, fatty liver diet guide, veteraan lever verpleegkundige, dorothy Spencer, stelt: Er is in feite weinig verschil tussen de reguliere voeding tussen gezonde mensen en leververvetting patiënten. Leversteatose, leververvetting of een vette lever, is een omkeerbare aandoening die kan verdwijnen door enkele simpele aanpassingen in het dagelijkse leven. Leververvetting is de meest voorkomende aandoening aan de lever in de westerse wereld. Door een ongezonde voeding en leefstijl raakt de vetstofwisseling in het lichaam verstoord en hoopt vet zich op in de buikorganen, waaronder de lever.

Ludwig, auteur van de beëindiging van de food Fight: Gids uw kind een gezond gewicht in een Fast food / fake food World ( m hypothese dat obesitas, zittende levensstijl en een verhoogde consumptie van geraffineerde koolhydraten zijn " synergetisch "leidde tot een vette lever-epidemie. Ironisch genoeg hebben vetarme diëten alleen maar verergerd, ter vervanging van vet atkins met suiker of zetmeelrijke voedingsmiddelen die eigenlijk vet afzetting te verhogen in het lichaam. "Twee vetarme Twinkies, aangekondigd als een gezonde voeding, bevatten dezelfde hoeveelheid suiker als een orale glucose tolerantie test - een test gebruikt om te bepalen hoeveel suiker iemand kan verteren ludwig zegt. Hij merkt op dat de Franse lekkernij pate de foie gras - de vette lever van een eend of gans - wordt geproduceerd door over-het voeden van de dieren met een hoge glycemische index granen.

het komende decennium.". Een eerdere studie bleek dat Italianen die aten een hogere glycemische index diëten vettere lever had, maar de studie was niet streng gecontroleerd. De nieuwe studie maakt duidelijk dat de soort koolhydraten kan vervetting van de lever veroorzaken bij dieren, onafhankelijk van andere elementen van dieet of levensstijl. "Onze ervaring zorgt voor een zeer sterk argument dat een hoge glycemische index dieet veroorzaakt, en een lage glycemische index dieet voorkomt, vervetting van de lever bij de mens zegt Ludwig. Ludwig en zijn collega's hopen nu om dit te bevestigen in een net gelanceerde klinische studie - en om te laten zien dat een lage glycemische index dieet kan vervetting van de lever achteruit in kinderen met overgewicht. De kinderen, van 8 tot 17, zullen worden gerandomiseerd in de laag-glycemische dieet of een vetarm dieet niet. Vetarme diëten zijn op dit moment de standaard behandeling, ludwig zegt, maar veel kinderen met leververvetting niet op reageren. "We denken dat het een misvatting dat het vet je eet gaat in de lever zegt hij.

Fruit dat helpt tegen leververvetting - gezonder leven


Echter, muizen op de lage glycemische index dieet werden mager, met een normale hoeveelheid vet in hun hele lichaam. Muizen op de hoge glycemische index dieet had twee keer de normale hoeveelheid vet in hun lichaam, bloed en levers. Wanneer suiker smelt uit de hoge glycemische index eten, ludwig legt uit, hij rijdt de productie van insuline, dat het lichaam vertelt om te maken en vet op te slaan. Nergens is dit bericht gevoeld sterker dan in de lever, omdat de alvleesklier, die insuline maakt, dumpt het hormoon rechtstreeks in de lever, waar de concentraties kunnen worden vele malen hoger dan in de rest van het lichaam. Vet opbouw in de lever of leververvetting, is meestal symptoomloze, maar het verhoogt het risico voor de leverontsteking, die kan evolueren tot hepatitis en, in sommige gevallen, leverfalen. Leververvetting wordt steeds vaker voor bij Amerikanen, vooral bij kinderen, zegt Ludwig. Veel gevallen bij volwassenen kan verklaard worden door alcoholisme, maar niet de pediatrische gevallen. Waar slechts een geval van leververvetting werd gemeld bij kinderen in 1980, nu tussen bypass de 1 op de 4 en een in twee amerikaanse kinderen met overgewicht worden geschat om de toestand thuis te hebben.

Wat zijn de oorzaken van leververvetting en Home remedies voor


De helft van de Amerikaanse bevolking ouder dan twee jaar gebruikt dagelijks suikerhoudende dranken en in dit cijfer zit niet eens 100 vruchtensappen, melk met een smaakje of thee, die allemaal suiker bevatten, waardoor de cijfers eigenlijk nog hoger zijn. Dit is echter slechts én kant van de vergelijking. Aan de andere kant, je hebt kunstmatig gezoete dranken (en andere "light" voeding die, in tegenstelling tot wat vaak wordt geloofd, evenveel verantwoordelijkheid dragen voor de hardnekkige stijging van zwaarlijvigheid. Je lichaam wordt gewoon niet misleid door het gebrek aan calorieën in deze gezoete producten, en studies hebben herhaaldelijk bevestigd dat kunstmatige zoetstoffen nog grotere gewichtstoename lijken te veroorzaken dan calorierijke zoetstoffen. De anti-obesitas reclame van Coca cola. De vele miljoenen dollar kostende "anti-obesitas"-campagne van Coca-cola richt zich op het achterhaalde idee dat alle calorieën gelijk zijn, ongeacht waar ze vandaan komen. En dat het consumeren van meer calorieën dan je verbrandt resulteert in gewicht toename. Het is ook vermeldenswaard dat deze "conventionele wijsheid" stevig ontkracht is door de wetenschap. Het is in feite veel belangrijker om te kijken naar de bron van de calorieën dan ze te tellen.

Het bedrijf zou beter af zijn met het uit de productie nemen van het gebruik van aspartaam en zijn onderzoek naar veiliger, natuurlijke zoetstoffen versnellen zoals die gewonnen worden uit de stevia plant.". Zoete dranken gekoppeld aan torenhoge Obesitas bij kinderen. Zoals onlangs werd gemeld in de guardian Express, is 40 procent van de kinderen vandaag de dag te zwaar in vergelijking met slechts 25 jaar geleden. Een groeiend aantal studies hebben toegenomen obesitas bij kinderen gekoppeld aan een verhoogde consumptie van suikerhoudende dranken - inclusief die gezoet zijn met geen- of weinig calorieën bevattende zoetstoffen: "Het is aantoonbaar gebleken dat Aspartaam effect heeft op de toenemende eetlust. Het stimuleert de vetopslag en gewichtstoename en het geeft een onbedwingbare trek in koolhydraten.

Naast aspartaam, bevat een glas van de favoriete suikerhoudende drank van uw kind bijna 11 theelepels suiker, met 128 calorieën per portie. Als je dat vergelijkt met een kind dat, gemiddeld én glas frisdrank met deze ingrediënten bij elke maaltijd gebruikt, dat is een extra 384 calorieën of meer per dag alleen in frisdrank "schrijft The guardian Express. Als algemene regel heeft de drankindustrie haar rol in de obesitas-epidemie geweigerd of sterk gebagatelliseerd, ondanks het feit dat de drankenindustrie meer dan 1 miljard per jaar besteed met op de jeugd gerichte marketing vooral op scholen. Volgens de guardian Express, heeft 80 procent van de Amerikaanse scholen hebben contracten met coke of Pepsi voor hun voorraad producten op school in automaten. Het is echt een onhoudbare positie. Marketing werkt, dat is duidelijk, want anders zouden ze zwembroek het niet doen, en wanneer advertenties zich richten een publiek van 2 tot 17-jarigen, is het nauwelijks toeval te noemen dat kinderen in die leeftijdscategorie kiezen voor frisdrank wanneer ze de kans krijgen! Amerikanen krijgen momenteel de meerderheid van hun dagelijkse portie calorieën uit suiker, voornamelijk in de vorm van high fructose corn syrup (hfcs) in frisdrank en andere galblaas gezoete dranken.

Voeding bij ontstekingen - rineke dijkinga

Coca-cola gelooft dat koolhydraatarm een calorie slechts een calorie is, en als je meer gebruikt dan je verbrandt - dat is waarom je zwaarlijvig wordt. Met andere woorden, hun producten en marketing naar kinderen zijn niet de schuld - het probleem is dat de consument niet genoeg beweegt. Coca-cola heeft dit keer een andere reclamecampagne gelanceerd - om consumenten er van te verzekeren dat hun geen of weinig calorieën bevattende frisdranken met de kunstmatige zoetstof aspartaam een veilig alternatief cholesterol zijn. Zoals gemeld in een artikel in het tijdschrift "Adweek" "Het is Coca-cola's eerste uitgesproken advertentie campagne ter verdediging van haar gebruik van kunstmatige zoetstoffen, maar de gedrukte uitvoering is een uitbreiding van de in januari gelanceerde campagne van het bedrijf om tegenstanders de schuld. Door te wijzen op de massa light en andere dranken die het verkoopt naast de traditionele, suikerhoudende cola.". Volgens de advertentie, is aspartaam een "veilige, kwalitatief hoogwaardig alternatief voor suiker." Het is duidelijk dat ze de honderden studies niet beoordeeld hebben over deze kunstmatige zoetstof die de schadelijke gevolgen demonstreren. Het Centrum voor Wetenschappelijk public Interest's (cspi met uitvoerend directeur Michael. Jacobson heeft de volgende verklaring afgegeven als reactie op de nieuwe advertentie van Coca-cola: "Aspartaam veroorzaakt kanker - leukemie, lymfoom en andere tumoren bij proefdieren, en het zou niet in levensmiddelen mogen zitten. We willen zeker dat Coca-cola zijn producten mix verschuift naar minder of geen calorierijke drankjes, maar het is niet de moeite waard om de reputatie van aspartaam te herstellen met deze propagandacampagne.

Gezonde voeding die je beter kunt vermijden

In feite vinden studies die hier naar kijken eigenlijk dat kunstmatige zoetstoffen gewichtstoename bevorderen. Onderzoek heeft ook aangetoond dat aspartaam insulinegevoeligheid verergert in grotere mate dan suiker, dat is een hele schok voor diabetici die gehoorzaam de aanbeveling volgen om over te schakelen naar light frisdranken om hun conditie te reguleren. Er is ook gevonden dat Aspartaam kanker veroorzaakt, zoals leukemie, lymfoom, en andere tumoren bij proefdieren. Eerder dit jaar, bracht Coca-cola een advertentiecampagne uit die mensen laag aanmoedigde om zich te verenigen in de strijd tegen obesitas. De ironie van de situatie was dat het echter niet aansloeg bij de meeste mensen, en de advertenties maakten zowel de consument, advocaten van de consument en obesitas deskundigen woedend. Immers, er is geen twijfel dat frisdrank een van de voornaamste dranken is die verantwoordelijk is voor enorme verhoging van het aantal obesitas, en de coca cola campagne werd gezien als weinig meer dan een poging om de schade te beperken. Frisdrank verkopen zijn gedaald, en Coca-cola zou blij moeten zijn met het feit dat het komt door enkele kleine verbeteringen bij onze obesitas jeugd. In plaats daarvan, promoten ze frisdrank zelfs steviger dan ooit om omzetverlies goed te maken.

Vertaling en lay-out: Ed Gunneweg 29 augustus 2013, door Dr Mercola, verhaal in én oogopslag. Coca-cola co heeft een nieuwe reclamecampagne om de consumenten te verzekeren dat haar dranken met weinig of geen calorieën met de kunstmatige zoetstof aspartaam een veilig alternatief zijn. Er bestaan geen studies dat het gebruik van light-frisdranken voor voedsel het gewicht verlaagt. In feite, is calorieën tellen als een gewichtsverlies strategie stevig ontkracht door onderzoek. Het is veel belangrijker om te kijken naar de bron van de calorieën dan ze te tellen. Er ontstaat vet omdat baksoda je de verkeerde soort calorieën eet, en kunstmatige zoetstoffen kunnen je lichaam niet voor de gek houden Ondanks dat het wordt gepromoot om gewicht te verliezen. Van voedingsmiddelen en dranken met kunstmatige zoetstoffen is nooit bewezen dat het helpt voor gewichtsverlies.

Maaike boere dietist welkom op de website van maaike boere

September 21, 2007, diëten rijk aan snel verteerbare koolhydraten niet alleen uit te breiden tailles, maar kan ook leiden tot vervetting geluid van de lever, een aandoening die kan leiden tot leverfalen en dood, vindt een nieuwe studie bij muizen. Indien bevestigd bij de mens, de bevindingen suggereren dat vervetting van de lever ziekte - over de toename onder de Amerikanen als een bijproduct van de obesitas-epidemie - kunnen voorkomen en eventueel te behandelen zijn door veranderingen in het dieet. De studie verschijnt in het septembernummer van het tijdschrift Obesity. De onderzoekers, onder leiding van david Ludwig, md, phD, directeur van het optimale gewicht for Life programma op Children's Hospital Boston ( ml gevoed muizen ofwel een hoog-of een lage glycemische index dieet. High-glycemische index levensmiddelen, met inbegrip wit brood, witte rijst, de meeste bereid ontbijtgranen en geconcentreerde suiker, snel verhogen bloedsuikerspiegel. Een lage glycemische index voedingsmiddelen, zoals de meeste groenten, fruit, bonen en onbewerkte granen, langzaam verhogen bloedsuikerspiegel. Op de hoge glycemische index-dieet, muizen aten een soort van maïszetmeel dat snel wordt verteerd terwijl aan de lage glycemische index dieet, muizen aten een soort van maïszetmeel, dat langzaam wordt verteerd. De diëten had gelijke hoeveelheden van de totale calorieën, vet, eiwitten en koolhydraten, en werden de muizen anders identiek behandeld. Na zes maanden, de muizen gewogen hetzelfde.

Leververvetting voeding
Rated 4/5 based on 477 reviews
Recensies voor het bericht leververvetting voeding

 1. Fyviv hij schrijft:

  Drink je wel, dan is het zeer aannemelijk dat het een positief effect heeft als je het heel matig bij de maaltijd inneemt. Zonder voldoende eiwitten kun je geen adequate reacties van je immuunsysteem verwachten. Het verhoogt zelfs de vraag van het lichaam naar B12.

 2. Ynavawov hij schrijft:

  Uitgebreide informatie over gezonde vetten bij ontstekingen is ook te vinden in bijlage g van mijn boek '. De hoge fructosegehaltes van agave gaan direct naar de lever alwaar dit orgaan dit omzet in bloedvetten genaamd triglyceriden, welke het risico op hartziekten laat stijgen. Of over toestellen en uitrusting van het laboratorium en animalarium?

 3. Moxiso hij schrijft:

  Lees ook het weetje over Eiwitten en aminozuren in het weetjesboek. Het is de hoofdoorzaak van leverziekten in ontwikkelingslanden. Zonder medicijnen of chirurgie opties voor behandeling van de ziekte leververvetting. Na de voeding kan zeker helpen bij de behandeling van de vette lever en het voorkomen van verdere ernstige leveraandoeningen.

 4. Benadaf hij schrijft:

  We consumeren er ook meer van dan ooit tevoren. Waarom je koolzaadolie zou moeten vermijden: Net zoals andere moderne oliën, is de meeste koolzaadolie geraffineerd onder hoge temperatuur en druk. Dit terwijl de realiteit in een aantal gevallen helemaal niet zo fraai blijkt te zijn. Met name varkensvlees, pinda's en arachide-olie zijn zeer rijk aan arachidonzuur.

 5. Zitypi hij schrijft:

  Een groot gebrek aan antioxidanten/beschermende stoffen ten opzichte van vrije radicalen. Maar ook als je niet-biologisch vlees, zuivel en eieren eet, krijg je een behoorlijke hoeveelheid van het - bij een overmaat - ontstekingsbevorderende omega 6 binnen. De invloed van voeding en leefstijl.Jouw feedback:

Uw e-mail zal niet worden gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

;-) :| :x :twisted: :smile: :shock: :sad: :roll: :razz: :oops: :o :mrgreen: :lol: :idea: :grin: :evil: :cry: :cool: :arrow: :???: :?: :!:

U kunt maximaal vier foto's van de formaten jpg, gif, png en maximaal 3 megabytes bijvoegen: